Food Zone work progresses: Flooring installation

FZ image

Work on the Athenaeum Food Zone brings this new area to completion over the coming weeks. Additional electrical outlets are installed in the newly finished window seating area; the walls are freshly painted.

This week the floor installation process began with removal of existing carpet and application of a a skim coat.

CIMG1662

Next week the flooring tile will be placed. We’re on our way!

Our designer’s rendering of the new Food Zone:

CIMG1664

 

Advertisements

About Berkshire Athenaeum

We are the public library for the city of Pittsfield, Massachusetts.
This entry was posted in Renovations and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Food Zone work progresses: Flooring installation

  1. Pingback: Get a charge out of this! | Berkshire Athenaeum: Pittsfield's Public Library

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s